Aktie caroussel

Producten Vetin

 

Content

Brocacef Supplies & Services - Uw vertrouwde partner
Welkom op ons online portaal voor de aanschaf en het onderhoud van veterinaire apparatuur. Onze collega’s van Technische Service staan al een aantal jaar voor u klaar als het gaat om het onderhoud van uw apparatuur. Sinds kort is daar ook de verkoop van apparatuur voor de veterinaire sector bijgekomen. Binnenkort zullen we het assortiment in onze webshop op dit portaal, verder uitbreiden met artikelen en diensteverlening die al sinds jaar en dag vanuit Brocacef Supplies & Services wordt aangeboden.

Denk daarbij aan levering en onderhoud van ICT apparatuurbenodigdheden voor in de praktijk, verpakkingen, medische disposables en drukwerk.
Met de dienstverlening van Technische Service ten behoeve van veterinaire apparatuur en het aanvullende assortiment van Brocacef Supplies & Services zijn we samen klaar voor vandaag en de dag van morgen. 

snel en flexibel • advies op maat • topkwaliteit • veterinair partner

Klantgerichte diensten en een goede service van hoge kwaliteit gaan hand in hand bij Brocacef Supplies & Services. Het is onze ambitie om ons assortiment te blijven aanvullen met zaken waar u behoefte aan heeft. Onze producten en diensten zijn ingericht om u van dienst te zijn, zodat we u deels kunnen ontzorgen in uw dagelijkse praktijk.” Roelof Overbeek, directeur Brocacef Supplies & Services