((ContentModule))

Service & Onderhoud

Service & OnderhoudDe goed uitgeruste dierenartsenpraktijk beschikt over een steeds groter aantal apparaten en instrumentaria. De technische ontwikkeling staat niet stil en in de toekomst zal het gebruik van complexe medische apparatuur alleen maar toenemen.  

Veel apparatuur vraagt om tijdig onderhoud en een technische check up. Of het nu gaat om het installeren van een autoclaaf, het kalibreren van een infuuspomp of olie verversen van de compressor van een tandheelkundige unit, tijdig en vakkundig uitvoeren van deze werkzaamheden draagt bij aan de levensduur van uw apparatuur en kan storingen voorkomen.

Bij de Technische Service van Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor dienstverlening op maat: advies, installatie en onderhoud. Al meer dan 40 jaar is onze technische service een begrip, binnen zowel de extramurale als intramurale markt. Voor onderhoud aan veterinaire apparatuur hebben wij een aantal jaar geleden onze kennis uitgebreid, door het verwelkomen van de engineers van Vetin binnen ons team. 

Interesse in onze dienstverlening, een vraag of hulp nodig, neem gerust contact op met onze collega’s van Technische Service:
Telefonisch op het nummer (030) 686 22 11 
Of stuur een mail naar ts@brocacef.nl

*Wanneer u met ons belt dan kunt u met de volgende LINK een supportsessie starten.
  


Onderhoud

De betrouwbaarheid van uw apparatuur is van groot belang voor de voortgang van uw praktijk. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers zijn er voor het onderhouden, valideren en kalibreren van uw apparatuur.

Onze Technische Service is NMi erkend keurder voor het kalibreren van balansen, werkt samen met Agentschap Telecom afdeling Metrologie en Waarborg en is ISO 9001:2015 gecertificeerd.  


Installatie en technische ondersteuning
 
Voor u kunnen wij ook afhaalkluizen installeren. Onze Technische Service zorgt bij storingen dat deze zo snel mogelijk opgelost worden.  

Zo zijn wij installatiepartner van Pharmaself en verzorgen vanuit die rol voor u de installatie van en het onderhoud aan de Pharmaself24-uitgifterobot.


Kalibratie temperatuur registratie-/ monitoringsystemen
 
Uw meetapparatuur moet betrouwbaar zijn en van goede kwaliteit. Een belangrijk onderdeel is temperatuurbewaking van koel- en vrieskasten. Monitoring hiervan gebeurt met behulp van digitale temperatuurloggers. Deze dienen conform kwaliteitseisen (o.a. HKZ certificering, gebaseerd op ISO 9001) ook zelf gekalibreerd te worden.

Onze Technische Service kan deze kalibratie-werkzaamheden voor u verrichten en waar nodig justeren. Wij garanderen een korte afwezigheid van uw loggers, door een korte doorlooptijd van kalibraties. Alle merken worden gekalibreerd tegen een scherp tarief.