((ContentModule))

((ContentModule))

Workshops

((ContentModule))

Brocacef Veterinaire Diensten workshops: uniek en praktisch

Brocacef Veterinaire Diensten organiseert regelmatig workshops. Deze kenmerken zich door een grote variatie in onderwerpen bestemd voor zowel dierenartsen als paraveterinairen/assistenten. Het unieke van de workshops is het gering aantal deelnemers en de praktische benadering. Inschrijven voor een workshop

((ContentModule))

Interactief


Door het beperkt aantal deelnemers komt het interactieve karakter van de workshops zeer goed tot zijn recht.
Het  grote voordeel van de interactie is dat de dierenarts na deelname kan  terugkijken op een praktische, leerzame dag, waarbij hij/zij alle vragen  heeft kunnen stellen en de volgende dag meteen de kennis in praktijk  kan brengen.

((ContentModule))

 

Laparoscopie / arthroscopie


Sinds 2009 wordt deze workshop jaarlijks in het Duitse Bad Langensalza gegeven. De deelnemers zijn unaniem enthousiast.

Door het hands-on karakter van deze workshop is elke deelnemer in staat veel te oefenen met de technieken die bij laparoscopie en arthroscopie komen kijken.

Tijdens de praktische gedeelten van de cursus wordt gewerkt in groepen van 3-4 personen per tafel c.q. 'patient'. De indeling van de groepen vindt plaats op basis van reeds aanwezige kennis en ervaring. 

Zowel de beginnende, als de meer ervaren laparo- arthroscopist kan zodoende 'op niveau' aan de workshop deelnemen.

((ContentModule))

((ContentModule))

((ContentModule))

Workshop therapeutische laser


Wilt u ook kennis maken met de therapeutische laser en alle behandelmogelijkheden? Vraag naar de mogelijkheden van onze interactieve workshop.

Wilt u al eerder kennismaken met de apparatuur? Neem contact op met ons specialistisch veterinaire afdeling Contact & Support en maak een afspraak voor een demonstratie. 

Inmiddels zijn er al een aantal deelnemers aan de slag gegaan in de praktijk en met groot succes! Zij hebben kennis en ervaringen aan de hand van praktijkcases in een gebruikers-sessie gedeeld en de resultaten zijn verbluffend!

((ContentModule))

Workshop Reiniging, desinfectie en sterilisatie


De workshop reiniging, desinfectie en sterilisatie is volgens de deelnemers die deze al gevolgd hebben leerzaam en gezellig. De paraveterinairen nemen het reinigingsproces in de praktijk onder de loep genomen en kunnen hun conclusies trekken met betrekking tot het reinigingsprotocol. Er wordt meer dan voldoende bagage meegegeven om protocollen te schrijven.

((ContentModule))

((ContentModule))

((ContentModule))

Workshops tandheelkunde paard


In samenwerking met Dr. Wouter Demey en Dr. Chris Hannes organiseren wij regelmatig workshops tandheelkunde paard.

((ContentModule))

((ContentModule))

  • Patrick Messchaert
  • Verkoop buitendienst
  • Vetin
  • 06-12664483